Sakaralta kiertue-DVD ja Rytmihäiriön uudelleenjulkaisu

14.2.2007

Sakara Records julkaisee live-DVD:n, jolle on taltioitu parhaita paloja viime syksyn Sakara-kiertueelta. DVD:llä esiintyvät kaikki Sakara Recordsin yhtyeet eli Mokoma, Stam1na ja Rytmihäiriö. Live-otoksien lisäksi DVD:llä nähdään asiaankuuluvia dokumentaarisia osuuksia lavantakaisesta kiertuelämästä. DVD:n julkaisupäivä on 23.5., ja sen tarkempi sisältö ilmoitetaan myöhemmin. DVD:n traileri on nähtävissä osoitteessa MPEG4 tai Windows Media. Sakaran bänditroikka kiersi yhdessä marraskuun alussa otsikolla Sakara Tour 2006. Seitsemän keikan klubikiertueen aikana bändit esiintyivät Helsingissä, Jyväskylässä, Seinäjoella, Lahdessa, Kuopiossa, Oulussa sekä Rovaniemellä, ja maksanutta yleisöä keikoilla oli kaikkiaan noin 5000 henkeä.

Lisäksi Sakara Records julkaisee uudelleen Rytmihäiriön parin vuoden takaisen Saatana on Herra -albumin. Alunperin albumin julkaisi If Society -levynmerkki vuonna 2005, ja levyn aiemmat painokset on loppuunmyyty. Fanien keskuudessa Saatana on Herra on jo nostettu klassikon asemaan, ja kyseisellä levyllä Rytmihäiriö omaksui nykyisen vahvasti metallisen soundinsa. Uusintajulkaisu on mid price -hintainen, ja kauppoihin se ilmestyy keskiviikkona 21.2.

Mokoma ja Stam1na jatkavat keikkataukojaan, mutta aktiivisesti keikkaileva Rytmihäiriö esiintyy tulevana viikonloppuna Finnish Metal Expo -tapahtumassa. Rytmihäiriöllä on myös kolme ehdokkuutta (Vuoden levy, Vuoden bändi, Vuoden kansitaide) Finnish Metal Awards -vuosiäänestyksessä, jonka tulokset julkistetaan FME-tapahtumassa perjantaina 16.2. Sakara Recordsin perinteinen messuosasto on jälleen mukana FME:ssä, ja osastolla on mahdollista tavata kaikkien bändien jäseniä.

www.sakararecords.com
www.mokoma.com
www.stam1na.com
www.surmacore.com