Sakaran fanituotteita kaupan virtuaalisesti

29.10.2007

Peliyhteisöpalvelu Aapelia kehittävä Apaja Online Entertainment Oy avaa yhteistyössä Sakara Recordsin kanssa virtuaalibändipaitakaupan. Aapelin sadat tuhannet käyttäjät voivat nyt ostaa virtuaalihahmoilleen Mokoma-, Stam1na- ja Rytmihäiriö-yhtyeiden bändipaitoja ja muita asusteita.

”Sakara on erittäin kiinnostunut uuden sukupolven yhteisöpalveluista ja niiden linkittämisestä osaksi perinteistä levy-yhtiötoimintaa. Aapelin peliyhteisö hienosti toteutettuine avatar-hahmoineen sopii mainiosti tulevaisuuden liiketoiminnan testialustaksi”, toteaa Sakara Recordsin Kuisma Aalto.

Sakara ja Aapeli ovat tehneet uuden aluevaltauksen. Vaikka virtuaaliasusteita ja -esineitä on myyty jo vuosia, vastaavaa virtuaalisten fanituotteiden kauppaa ei ole aiemmin Suomessa tehty.

”Bändifanitus toimii erittäin hyvin Aapelissa. Peliyhteisössämme virtuaalihahmoilla ja niiden vaatteilla ilmaistaan persoonallisuutta aivan kuten verkon ulkopuolisessa elämässäkin, joten bändipaitojen tuominen Aapelin käyttäjille uudeksi ilmaisukeinoksi on luontevaa jatkoa hahmojen personoinnille”, kertoo Apajan toimitusjohtaja Inka Mero.

www.aapeli.com