Rytmihäiriöltä uusi albumi 3.5.2013

18.12.2012

Rytmihäiriö julkaisee kuudennen pitkäsoittonsa 3. toukokuuta. Työnimeä Todellisuuden mestari kantava pitkäsoitto on äänitetty Sonic Pump –studiossa ja sen on äänittänyt ja tuottanut hovituottaja Jukka “Raittiusleirin Bob Ezrin” Varmo. Miksauksesta vastaa edellisenkin levyn äänimaailman takana ollut kultakorva Dan Swanö (mm. Bloodbath, Opeth, Edge of Sanity).

”Paavin eroilmoituksen ajoittumista juuri Rytmihäiriön uuden levyn äänitysten aikaan, voidaan tuskin pitää sattumana. Vatikaaniin asti on kiirinyt tieto tästä röyhkeästi rienaavasta ja Saatanallisuudessaan hurjimmatkin pelonsekaiset odotukset täyttävästä merkkiteoksesta, joka tullaan julkaisemaan kaiken kansan kuultavaksi 3.5.2013”, yhtye kertoo.

1988 perustettu Rytmihäiriö edustaa Vantaajoen suistolta kumpuavaa sysimustaa sielunmaisemaa, joka on arvomaailmaltaan avoimen antikristillistä, ja julistukseltaan rohkeasti raamatunvastaista; herättihän jo bändin vuonna 2005 julkaistu albumi Saatana on Herra huomattavaa hätää ja hajaannusta Suomen Siionissa. Edellinen 2010 keväällä julkaistu albumi Surmantuoja nousi suoraan Rumban listalle sijalle ykköseksi ja Suomen virallisella albumilistalla sijalle 6.

”Uusi levy on kaiken edellisen tuotantomme likaisempi ja romuluisempi serkku, jota kukaan ei halua kylään. Ihan saatanan ruma, juo liikaa, laskee alleen ja saa kaikki naiset”

http://www.surmacore.com/

Haastattelut:
Katja Vauhkonen / Sony Music, katja.vauhkonen@sonymusic.com , puh. 0207 421 500

Keikat:
Ari Koskinen / Fullsteam Agency , ari@fullsteam.fi, puh. 0400 808952

Levy-yhtiö:
Sakara Records / info@sakararecords.com, puh. 0400 252 756

Jakelu:
Sony Music Finland