JARKKO MARTIKAISELTA UUSI VIDEO JA SYYSKIERTUE

18.8.2014

Jarkko Martikainen julkaisi tammikuussa viidennen soololevynsä Koirien taivas (Sakara Records), joka nousi heti ensimmäisellä julkaisuviikollaan virallisen albumilistan kakkossijalle. Samana viikonloppuna käynnistyi myös kiertue uuden Luotetut miehet -yhtyeen kanssa, jossa soittaa Ema Hurskainen (rummut, basso, taustalaulu), Anssi Salminen (kitarat, mandoliini, viulu, taustalaulu) ja Luis Herrero (basso, haitari, taustalaulu).

Nyt kokoonpano on jälleen lähdössä kiertueelle, joka starttaa Pohjois-Suomesta ja jatkuu Kainuun kautta aina Mäntsälään asti. Luvassa on monipuolinen musiikkikattaus Martikaisen pitkältä ja menestyksekkäältä uralta. ”Tarkoituksena on soittaa musiikkia kaikilta viideltä levyltäni, muutamia YUP –aikojen lauluja ja varmaan joitain erikoisuuksia myös. Tällä hetkellä reservissä on kolmisenkymmentä biisiä, mutta viidenkymmenen valikkoon pyritään”, Martikainen kertoo ”Jouluksi kotiin…” -nimetystä kiertueesta.

Tänään julkaistiin myös uusi musiikkivideo ”Ei toivotut laulut”, jossa esiintyy Martikaisen lisäksi myös Luotetut miehet. ”Video on vanhan kaverini (kävimme taidelukiota Savonlinnassa ja soitimmekin hetkisen samassa Keinuva lahna -nimisessä yhtyeessä) Jukka Mantereen visio. Vaikka lauluntekijä kuljeskeleekin videossa erilaisilla reuna-alueilla – teollisuushallien kupeissa ja elementtitalojen katveissa – niin silti jäljestä jää ainakin itselleni positiivinen jälkimaku. Se johtunee varmaankin hyvästä seurasta: kuvauspäivänä nauratti usein, vaikka olikin vielä melko kylmä alkukesän päivä. Sekin on hyvä, että yhtyeemme pääsi näkyville ja että ohjaaja pääsi kokeilemaan helikopterikameraa. Kaikki voittivat!”, myhäilee Martikainen tyytyväisenä.

”Jouluksi kotiin…” –kiertue:

16. 10. to Oulu, 45 special

17. 10. pe Raahe, Flirt

18. 10. la Kajaani, Rock house Kulma

24. 10. pe Kouvola, House of rock

25. 10. la Salo, Hometown

31. 10. pe Helsinki, LeBonk

1. 11. la Kuopio, Henry´s pub

7. 11. pe Tampere, Yo –talo

8. 11. la Mäntsälä, Coto

Kotisivut: www.jarkkomartikainen.fi

Facebook: www.facebook.com/jarkkomartikainen

Musiikkivideot: www.youtube.com/user/JMartikainenVEVO

Spotify: open.spotify.com/artist/466GWVoauVVD15fGVapVKv

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Liina Rislakki, Sony Music

Email. Liina.rislakki@sonymusic.com

Puh. 0207-421 531

 

Keikat:

Hannu Korhonen / Dex Viihde, hannu.korhonen@dexviihde.fi, puh. 0440 647 908

 

Levy-yhtiö:

Sakara Records / info@sakararecords.com, puh. 0400 252 756

 

Jakelu:

Sony Music Finland, www.sonymusic.fi