VILLE LAIHIALAN ENSIMMÄINEN SUOMENKIELINEN ALBUMI ILMESTYI TÄNÄÄN

9.9.2022

Kuuntele Ei meillä ole kuin loisemme

Ville Laihiala & Saattajat nähdään kattavalla klubikiertueella 1. lokakuuta alkaen

Suomalaisen metallimusiikin legenda Ville Laihiala (ex-Sentenced, ex-Poisonblack, ex-S-tool) julkaisee uransa ensimmäisen kerran musiikkia suomeksi. Ei meillä ole kuin loisemme -albumi ilmestyy 9. syyskuuta. Kappaleet ovat Ville Laihialan sanoittamia ja säveltämiä, tuotannosta vastaa Aksu Hanttu ja masteroinnista Svante Forsbäck. Levy julkaistaan Sakara Recordsin kautta. 

Ajatus suomenkielellä kirjoittamisesta syntyi jo yli kymmenen vuotta sitten, ja levyn teksteistä jopa yli puolet on jo tuolta ajalta.”Suomeksi kun kirjoittaa, niin turha paskan jauhaminen jää pois. Levyn lyriikat sisältää isyyttä, lapsuutta, rakkautta – omia ajatuksia maailmasta. Kliseisesti voi sanoa, että kirjoitin päiväkirjaa, jonne purin tummempia sävyjä omasta elämästä”, Laihiala kertoo. 

Albumilta on jo aiemmin julkaistu singlet Maailma loppuu, Kiinni juuriin maan sekä Ismo Alangolta lainattu cover Rakkaus on ruma sana. 

Ville Laihiala & Saattajat ensiesiintyminen nähtiin kesällä Oulun Qstock-festivaaleilla, virallinen kiertue starttaa lokakuun 1. päivä Seinäjoen Rytmikorjaamolta ja käsittää kahdeksan keikkaa ympäri Suomen.

Keikat:

01.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo w/ Kotiteollisuus

07.10. Jyväskylä, Lutakko

08.10. Lahti, Sammiosali

14.10. Tampere, Olympia

15.10. Kajaani, Kulma

28.10. Joensuu, Kerubi

29.10. Oulu, 45 Special

05.11. Helsinki, On The Rocks