Stoned Statuesin uusi single luottaa tulevaan, kuuntele Until Falling

7.11.2022

ÄLÄ LAMAANNU, VAAN PIDÄ HUOLTA!

Stoned Statuesin uusi single luottaa tulevaan, kuuntele Until Falling

Vaihtoehtoisen metallin tuore tulokas Stoned Statues julkaisee uutta musiikkia. Kuuntele tänään julkaistu Until Falling tästä.

Until Falling on yhtyeen ensimmäinen single ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Kappaleen sävellyksestä vastaa Stoned Statues ja sanoituksista laulaja-basisti Jenna Kosunen. Singlen on äänittänyt Jere Isberg, miksannut Miitri Aaltonen ja masteroinut Mika Jussila.

”Hetkittäin tuntuu vaikealta välittää yhtään mistään, koska maailmassa tapahtuu jatkuvasti karmeita asioita. Tulevaisuus tuntuu toivottomalta sekä tunnemme olevamme merkityksettömiä yksilöinä. Sen sijaan että lamaantuisimme, meidän kaikkien pitäisi huolehtia enemmän toisistamme ja pitää yhtä, koska maailmassa on myös paljon kaunista”, vakuuttaa Stoned Statues.

Stoned Statuesin uusi single Until Falling värittää hyvin maapallon tunnelmia niin globaalista perspektiivistä kuin yksilönkin tasolta. ”Elämä on ihanaa mutta myös sen kurjat puolet ovat aina läsnä. Eiköhän oteta härkää sarvista kiinni. We are not falling!”

Sakara Recordsin tuorein kiinnitys, Stoned Statues, julkaisi huhtikuussa 2022 huikeita arvioita saaneen debyyttialbuminsa Stoned Statues. Yhtye keikkaili debyyttialbuminsa tiimoilta ympäri Suomen lähes kaikilla suurilla festivaaleilla, mm. Rockfestissä, Provinssissa, Tammefesteillä, Qstockissa, Kuopiorockissa, Knotfesteissä, Lost In Musicissa, keräten live-esiintymisistään pelkästään hehkutusta ulkomaita myöten. Bändi esiintyy tänään perjantaina 4. marraskuuta Helsingin Korjaamolla – ja tiedottaa ensi vuoden tulevista keikoista pian.

https://StonedStatues.lnk.to/UntilFalling

Stoned Statues on:
Jenna Kosunen – laulu, basso
Markus Hakala – laulu, kitara
Allu Tanskanen – rummut