METALLIYHTYE STAM1NAN KYMMENES ALBUMI X JULKAISTAAN 29. SYYSKUUTA 2023

12.5.2023

Kuuntele albumin ensimmäinen single Vereen piirretty viiva tästä 

Lemin oma metalliyhtye Stam1na julkaisee syyskuun 29. päivä uransa kymmenennen albuminsa X. Levyn tuotti yhtyeen vanha tuttu Janne Joutsenniemi ja sen miksasi sekä masteroi Grammy -ehdokkuudellakin huomioitu Jacob Hansen. 

Albumin ensimmäinen single Vereen piirretty viiva ilmestyi tänään, kuuntele tästä.

Oli helppo valita singlebiisi, sillä se on selkeä liveraina ja täynnä myrskyävää tunnetta. Vereen piirretty viiva on kuitenkin vain yksi tunne joita X-albumi ilmaisee. Stam1nan kymmenes on kuin palatsin mosaiikkilattia. Sen jokainen pala on erilainen mutta tarpeellinen täydentämään kokonaisuuden. Tällaista albumia ette ole ikinä kuulleet, sillä se vaati yhdeksän aiempaa albumia valmistuakseen”, kuvailee Antti Hyyrynen. 

Stam1nan yli 27 vuoden ura paketoidaan syksyllä luettavaan muotoon, kun Like Kustannus julkaisee bändin historiikin. Ari Väntäsen kirjoittama Muistipalatsi julkaistaan 27. syyskuuta 2023. Stam1na on yksi Suomen tunnetuimmista metalliyhtyeistä ja on niittänyt mainetta myös ulkomailla. Yhtye on voittanut urallaan mm. viisi Emma-palkintoa ja saanut lukuisia kulta- ja platinalevyjä.

Kesän 2023 keikat:

9.6. Rockfest, Hyvinkää
17.6. Tuuloksen Kapakanmäki, Hämeenlinna
22.6. Nummirock, Kauhajoki
14.7. Metallivuori, Turku
15.7. Ilosaarirock, Joensuu
28.7. Qstock, Oulu
29.7. Kuopiorock, Kuopio
11.8. Dark River Festival, Kotka
12.8. Himos Metal Festival, Jämsä

https://lnk.to/Vereenpiirrettyviiva