THUNDERSTONE JULKAISEE UUDEN ALBUMIN ”APOCALYPSE AGAIN” 1. HUHTIKUUTA MAAILMANLAAJUISESTI

12.1.2016

ENSIMMÄINEN SINGLE ”THE PATH” ILMESTYY 10.2.

Kitaristi ja tuottaja Nino Laurenteen vuonna 2000 perustama Thunderstone julkaisee 1. huhtikuuta lähes viiden vuoden hiljaiselon jälkeen uuden albumin ”Apocalypse Again” maailmanlaajuisesti. Suomessa julkaisusta vastaa Sakara Records, Marquee/Avalon kattaa Japanin, Etelä-Korean sekä Taiwanin, ja AFM Records muut maat.

Thunderstone on julkaissut viisi albumia (Thunderstone -02, The Burning -04, Tools of Destruction -05, Evolution 4.0 -07, Dirt Metal -09), joista neljä ensimmäistä julkaisi metallijätti Nuclear Blast. Edellisen levyn yhtye julkaisi Sony Musicin kautta, ja nyt yhtye on kiinnitetty kotimaisen Sakara Recordsin talliin.

Tulevalla albumilla mikin varteen palaa Thunderstonen alkuperäinen laulaja Pasi Rantanen. ”Siitä asti, kun Pasi tuli takaisin, tuntui täysin luonnolliselta lähteä tekemään sitä, mistä bändi oli tullut tutuksi ja missä se oli aina parhaimmillaan. Tiedossa on siis tuplabasaria, tilulilua ja armotonta sing-alongia loputonta kliseiden määrää unohtamatta! Väitän myös, että tämä on tuotannoltaan ja soundeiltaan tiukin TS-levy tähän mennessä. Olen satsannut joka vaiheeseen enemmän kuin koskaan aiemmin. On rehellisesti ekan kerran sellainen tunne, että tehdään jotain oikeasti kimpassa levy-yhtiön kanssa ja kundit on itsekin innoissaan levystä. Näissä hommissa kaikkein tärkein asia on olla helvetin innoissaan. Ilman sitä ei ole mitään”, toteaa yhtyeen kitaristi ja perustaja Nino Laurenne tyytyväisenä.

Sakara Recordsin toimitusjohtaja Tuomo Saikkonen puhkuu myöskin intoa: ”Sydämessäni oli tilaus Thunderstonen konstailemattomalle ilmaisulle, jossa rivien välistä ei löydy viestin viestiä. Laulajavirtuoosi Pasi Rantasen karismaa pursuileva ääni ja bändin häpeilemättömän tarttuvat sävellykset olivat vastustamaton yhdistelmä tässä hämmentävän hälyn täyttämässä postmodernissa ajassa”.

Esimakua tulevalta levyltä saadaan 10. helmikuuta julkaistavan singlen ”The Path” muodossa. Kappaleesta julkaistaan myös Owe Lingwallin ohjaama musiikkivideo.

Kokoonpano:
Pasi Rantanen, laulu
Nino Laurenne, kitara
Titus Hjelm, basso
Jukka Karinen, koskettimet
Atte Palokangas, rummut

Kotisivut: www.thunderstone.org<http://www.thunderstone.org/>

Facebook: www.facebook.com/ThunderstoneOfficial

Spotify: open.spotify.com/artist/Thunderstone

YouTube: www.youtube.com/channel/Thunderstone

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Liina Rislakki
Email. liina.rislakki@sonymusic.com
Puh. 040 706 0286

Keikat:
Jukka Varmo, LiveNation
Email. jukka.varmo@livenation.fi
Puh. 050 579 1597

Levy-yhtiö:
Sakara Records / info@sakararecords.com
0400 252 756

Jakelu:
Sony Music Finland, www.sonymusic.fi