THUNDERSTONEN MAAILMANLAAJUINEN PALUU 1. HUHTIKUUTA ILMESTYVÄLLÄ ALBUMILLA ”APOCALYPSE AGAIN”, LEVYNJULKAISUA JUHLISTETAAN TAVASTIALLA 13. HUHTIKUUTA

10.2.2016

ENSIMMÄINEN SINGLE SEKÄ MUSIIKKIVIDEO ”THE PATH” JULKAISTIIN TÄNÄÄN

Kitaristi ja tuottaja Nino Laurenteen vuonna 2000 perustama Thunderstone julkaisee 1. huhtikuuta lähes viiden vuoden hiljaiselon jälkeen uuden albumin ”Apocalypse Again” maailmanlaajuisesti. Suomessa julkaisusta vastaa Sakara Records, Marquee/Avalon kattaa Japanin, Etelä-Korean sekä Taiwanin, ja AFM Records muut maat. Tulevalla albumilla mikin varteen palaa Thunderstonen alkuperäinen laulaja Pasi Rantanen.

Esimakua tulevalta levyltä saadaan tänään julkaistavan ”The Path”- singlen muodossa. Kappaleesta julkaistiin myös Owe Lingwallin ohjaama musiikkivideo. Katso video täältä: http://vevo.ly/RPKtQH.

”Uusi sinkku ’The Path’ on juurikin sitä mitä tämä bändi on aina parhaiten tehnyt, eli perusheviä tarttuvilla kertseillä. Owe Lingvallin (The Rasmus, Meshuggah, Amorphis, Stratovarius, etc) tekemä video apokalyptisine skenaarioineen yhdistää mukavasti synkkyyden ja sinkun hittimäisen olemuksen niin, että itsellä tulee mieleen lause ’Abbath meets Abba’. Ja tietysti koko kakun kruunaa Pasin laulu, joka tekee tästä bändistä sen mitä se on aina aiemmin ollutkin”, yhtyeen perustaja ja kitaristi Nino Laurenne toteaa ja jatkaa: ”Vaikka The Path on suht popahtavakin biisi, joita meidän levyillä on aina ollut, se on vain raapaisu pintaa koko levyn matskusta. Kyllä Apocalypse Again tarjoilee koko skaalan sitä itseään. Eli melodisen heavyn ilotulitusta 9 kappaleen verran tulossa.”

Thunderstone on julkaissut viisi albumia (Thunderstone -02, The Burning -04, Tools of Destruction -05, Evolution 4.0 -07, Dirt Metal -09), joista neljä ensimmäistä julkaisi metallijätti Nuclear Blast. Edellisen levyn yhtye julkaisi Sony Musicin kautta, ja nyt yhtye on kiinnitetty kotimaisen Sakara Recordsin talliin.

Thunderstone juhlistaa uutta ”Apocalypse Again”-albumiaan Tavastialla levyjulkkarikeikalla keskiviikkona 13. huhtikuuta sekä kiertää muutamat isommat kaupungit heti julkaisun jälkeen seuraavasti:

Ke 13.4. Tavastia, Helsinki
Liput täältä<http://www.tiketti.fi/Thunderstone-Tavastia-klubi-Helsinki-lippuja/37675>

To 14.4. Jack The Rooster, Tampere
Liput ravintolasta

Pe 15.4.Gong, Turku
Liput täältä<https://www.tiketti.fi/Thunderstone-GONG-2-Turku-lippuja/37671>

La 16.4. Blackpool, Järvenpää
Liput täältä<https://www.tiketti.fi/Thunderstone-Blackpool-Jarvenpaa-lippuja/37701>

La 21.5. Radio Rock Risteily XIX (liput myyntiin 15.2.)<http://www.radiorock.fi/#!/tapahtuma/Radio%20Rock%20Risteily>

Thunderstone nähdään toukokuussa myös Kanadassa. Promoottori Tyson Travnek on yhtyeen saapumisesta erittäin innoissaan: ”Prairie Fire Events is very proud to host Finland’s power metal powerhouse Thunderstone! There won’t be an un-melted face in the building!”

4.5. Calgary – Dickens Pub
6.5. Vancouver – Rickshaw theatre
7.5. Edmonton – Starlite room (Shredmonton Metal Festival & Conference)

[cid:image002.jpg@01D163EB.2B51CAA0]

Kokoonpano:

Pasi Rantanen, laulu

Nino Laurenne, kitara

Titus Hjelm, basso

Jukka Karinen, koskettimet

Atte Palokangas, rummut

Kotisivut: www.thunderstone.org<http://www.thunderstone.org/>

Facebook: www.facebook.com/ThunderstoneOfficial<https://www.facebook.com/ThunderstoneOfficial>

Spotify: open.spotify.com/artist/Thunderstone<https://open.spotify.com/artist/5FLzywPMVGQ62kSD3X0M8q>

YouTube: www.youtube.com/channel/Thunderstone<https://www.youtube.com/channel/UCgq8fxFYvwyIB60hNWuluvg>

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Liina Rislakki

Email. liina.rislakki@sonymusic.com<mailto:liina.rislakki@sonymusic.com>

Puh. 040 706 0286

Keikat:

Jukka Varmo, LiveNation

Email. jukka.varmo@livenation.fi<mailto:jukka.varmo@livenation.fi>